«Если мы позволим расчленить Украину, будет ли обеспечена независимость любой из стран?»

Байден на Генассамблее ООН призвал противостоять российской агрессии

ketvirtadienis, rugsėjo 22, 2022

Tapinas. Kamikadzių dronų legionas. Dalinės orkų mobilizacijos proga


Legion of Boom lėšų rinkimas oficialiai baigtas ir galim eiti sudarinėti sutartis ir tartis dėl pristatymų.

Andrius Tapinas 2022-09-21

Dalinės orkų mobilizacijos proga – Legion of Boom dar nori paruošti jiems dovanų.

Yra gera ir nelabai gera naujiena. Gera – kad po derybų su UkrJet kompanija, kuri gamina Topaz dronus kamikadzes, gavome labai gerą pasiūlymą.

ukrjet.ua

Jeigu pradžioje vieno paleidimo komplekso su 8 dronais kamikadzėm kaina buvo 750 000 eurų, tai jeigu imam du tokius kompleksus, kaina bus 510 000 eurų už vieną kompleksą, iš viso 1 020 000 eurų ir UkrJet dar papildomai padovanos du bepiločius Topazus. 

Net ir kai kuriems Seimo nariems būtų sunku gauti geresnes sąlygas. 
Su lenkų gamintojais WB Group mūsų KAM susitarė įsigyti du kompleksus su 27 bepiločiais žudikais Warmate, dar 10 Warmate lenkai pažadėjo padovanoti. Sandorio suma – 1 000 000 eurų.

Taigi bendra Legion of Boom vertė 2 020 000 eurų, kuriuos turėjo sudaryti 1 520 000 mūsų surinktų eurų ir 500 000 eurų iš dviejų Lenkijos paramos fondų.  Tačiau vakar sužinojome, kad pradžioje žadėjęs prisidėti, vienas Lenkijos fondas dėl kažkokių priežasčių nusprendė pirkti Warmates pats ir savo surinktų 200 000 eurų į Legion of Boom neskirs. Na, ką darysi, yra kaip yra. 

wbgroup.pl

Tai dabar turim tokią situaciją:
- Lenkijos paramos fondas skiria 318 000 eurų 
- Mūsų Legion of Boom sąskaitoje yra 1 583 477 eurų. 

Vadinasi iki pilno 55 dronų (37 Warmates ir 18 Topazų) Legion of Boom komplekto mums trūksta 118 523 eurų, todėl atidarom aktyvų lėšų rinkimą ir kviečiam tapti Legiono dalimi. 

Lėšos bus renkamos iki tol, kol surinksim trūkstamą sumą ir tada oficialiai uždarysim Legion of Boom projektą. 

Kiekvienas jūsų euras virs smūgiu mobilizuotiems rašistams. Apie dronus kamikadzes Warmate ir Topaz galite pasiskaityti komentaruose.
 
Gavėjas: Všį Laisvės TV 
Sąskaitos numeris: LT167300010156927144, Swedbank
SWIFT: HABALT22
Paskirtis: Legion 

Patogesniam pavedimui sąskaitos rekvizitai yra įrašo komentaruose! 
Greitesniam kopijavimui: https://anotepad.com/notes/6q7p27ew 
Paypal: gabija@laisves.tv

(tai oficiali Laisvės TV sąskaita ir mūsų direktorės Gabijos Milašiūtės el.paštas)
Informacija įmonėms, kurios nori prisidėti prie Legiono: 
- Jei parama neviršija 1500 eurų, paramos sutarties nereikia. Kiekvieną įmonę buhalterija vis tiek formina VMI. 

- Jei viršija, sutartis reikalinga. Paramą galite pervesti, po to parašyti zivile@laisves.tv

Info visiems remiantiems: pagal pasirašytą sutartį su nepriklausoma audito kompanija "Audifina", spalio 9 prasidės visų Laisvės TV paramos Ukrainai projektų auditas ir tikimės iki lapkričio vidurio turėti pilną audituotą finansinę ataskaitą.

18:00 per pirmą valandą surinkom 41 000 eurų. Liko dar dvigubai tiek. Šiandien pradėję, šiandien galim ir užbaigti!

19:00 per dvi valandas daugiau kaip pusė reikalingos sumos - 63 000 eurų.
21:00 Jau turim 97 000 eurų.
22:00 Turim 114 500 eurų

FINIŠAS: Surinkom ir perrinkom, ryto duomenimis turim 134 800 eurų ir faktiškai tai padarėm per 7 valandas. Dabar Legion of Boom lėšų rinkimas oficialiai baigtas ir galim eiti sudarinėti sutartis ir tartis dėl pristatymų.



Andrius Tapinas 2022-09-12

Kas vyksta su mūsų parama ir Legion of Boom 


1. Dronai – kamikadzės. Šiuo metu derinamos daugiašalės sutartys su Krašto apsaugos ministerija, Ukrainos struktūromis ir gamintojais, Lenkijos gamintojais, Lenkijos fondais ir Laisvės TV. Procesas nėra paprastas, teisininkai dirba, kad viskas būtų aišku ir skaidru. 

2. Čerkasus pasiekė antroji medicininės pagalbos partija – bendrovė „Osteca“ pristatė metalinius/titaninius implantus už maždaug 200 000 eurų (mes pirkom už 179 810 eurų plius pačios „Ostecos“ dovanos). Čerkasų srities vadovas Igoris Taburec atvyko į ligonines priimti paramą ir perduoda nuoširdžiausią padėką lietuviams. Apie tai – video reportažas, nuoroda komentaruose. 

3. Beveik visos antidronų patrankos  Orkristai jau Ukrainoje ir, kas ypač svarbu, priešakinėse fronto linijose, kur pasak pačių ukrainiečių yra ypač naudingos. Netrukus parodysim ir kelis video. 

4. Magyla-1 prieš kurį laiką kovinės užduoties metu buvo pamušta, bet ukrainiečiai operatoriai neleido rusams jos perimti ir sėkmingai nutūpdė savoje teritorijoje. Dronas buvo nugabentas gamintojams į Estiją, ką tik baigtas jo remontas, Laisvės TV apmokėjo 8 600 eurų remonto išlaidų ir Magyla-1 pasiruošusi grįžti į frontą. 

5. Ukrainos 40-osios artilerijos Vytauto Didžiojo vardo brigados karininkai Estijoje kitą savaitę baigia apmokymus dirbti su jiems dovanojama „Magyla-1410“. Pakeliui į frontą, jie stabtels Vilniuje ir perims dar kelias „Blue/Yellow“ brigadai dovanojamas mašinas. 

6. Likusios Magylos komplektuojamos ir kartu su duomenų centru iki spalio vidurio turėtų būti perduotos Ukrainai.



Первая часть Legion of Boom уже установлена. вице-министр Минобороны Литвы @VSemeska договорились о закупке 27 беспилотников-убийц Warmate из Польши @WBGroup_PL


Еще 10 дронов будут подарены польскими производителями. Общая сумма сделки - 1 млн. руб. евро Ваши пожертвования будут использованы максимально эффективно!






Tapinas. Happy birthday, Ukraine! We will stand by you until victory

Su gimtadieniu, Ukraina! Mes su Tavimi iki pergalės! 

#LegionOfBoom sąskaitoje jau 1 364 346 eurų. 

Šį vakarą, 20:00 val. Laisvės TV YouTube kanale kartu su Zelenskio patarėju Mykhailo Podolyak, Ukrainos karinės žvalgybos vadovu Kyrylo Budanovu, karybos ekspertu Dariumi Antanaičiu, Ukrainos ambasadoriumi Petro Bešta, Krašto apsaugos ministru Arvydu Anušausku ir istoriku Rimvydu Petrausku švęsime Ukrainos Nepriklausomybės dieną. 

Tiesioginės transliacijos metu toliau rinksime pinigus kovinių dronų legionui. 
Prisidėti galite šiais rekvizitais: 

Gavėjas: Laisvės TV 
Sąskaita: LT167300010156927144, Swedbank
SWIFT: HABALT22
Paskirtis: Legion

Greitesniam kopijavimui https://anotepad.com/notes/6q7p27ew 
Paypal: gabija@laisves.tv
Paypal nuoroda: https://www.paypal.com/donate/...
Būkim kartu! Būkim su Ukraina iki pergalės!






Ukrainos gimtadienio savaitę pradedame turėdami 1 121 000 eurą "Legion of Boom" sąskaitoje. 


Dabar puiki proga ne tik paremti Legioną prisidedant prie daugiau dronų kamikadzių Ukrainai, bet ir gauti absoliučiai unikalų dalyką. 

Kęstas Nevera skelbia aukcioną - "Dviejų Sabonių marškinėliai" 
80-aisiais (ir net 90-aisiais) krepšinyje iš toli pataikantis Arvydas Sabonis buvo unikalus aukštaūgis. Šiais laikais tritaškius taikliai metantis vidurio puolėjas nieko nestebina, kaip ir nestebina tai, jog taip pat pataiko ir Arvydo sūnus Domantas.

 Unikalią galimybę iš toli pataikyti turite ir jūs. Tiesą pasakius, net dvigubai. Pirma – galite įsigyti Lietuvos rinktinės marškinėlius, ant kurių yra abiejų Sabonių parašai, antra – juos įsigydami galite atlikti rezultatyvų perdavimą ukrainiečiams, kurie tiksliai mestels Legion of Boom „tritaškes bombas“.

Arvydo parašas gautas filmuojant Kalnapilio nealkoholinio alaus reklamą 2021 metų spalio pradžioje, Domanto parašas gautas 2022.08.19, prieš draugiškas Lietuvos rinktinės rungtynes su Nyderlandais, Vilniuje.

Pradedam aukcioną nuo pradinės 250 eurų sumos, statymus didinkite ne mažiau kaip 50e šio įrašo komentaruose. Aukciono pabaigą ir nugalėtoją paskelbsiu tiesioginiame Laisvės TV eteryje specialios Ukrainos gimtadienio laidos metu rytoj (antradienį) 21:30.
Marškinėliai bus perduoti nugalėtojui pervedus sumą į "Legion of Boom" sąskaitą. 

                                               
Vargu ar dar kada bus proga gauti tokius rinktinės marškinėlius su abiejų Sabonių parašais. Važiuojam!




Rugpjūčio 24 – Ukrainos Nepriklausomybės diena ir lygiai pusė metų nuo karo pradžios. 

Parodykim, kad Lietuva tikrai nepavargo padėti Ukrainai ir įteikim dvi dovanas Ukrainos gimtadienio proga 

- Tortą (nes koks gimtadienis be torto, kaina: ~25 eurus)
- Kamikadzių dronų legioną (bendra kaina: 4-5 milijonai eurų)

Dronai kamikadzės dar vienas ginklas Ukrainos kovoje prieš agresorių, sprogmenis nešantys žudikai gali naikinti tankus, vadavietes, o didesni – netgi tiltus ar aerodromus. 

Pala, tai į Krymą gal atskrido tai, ką mes pirksim? 
Negaliu nei patvirtinti, nei paneigti, bet tikėkim Ruzzijos paaiškinimais, kad dėl netvarkos ten vis kažkas savaime detonuoja ir užsidega. 

Mes perkam dviejų rūšių kamikadzes dronus iš dviejų gamintojų: 
Warmate (Lenkija, WB Group) ir UJ-23 Topaz (Ukraina, UkrJet.). Apie juos plačiau pasiskaityti ir pasižiūrėti galima komentaruose. Mes netgi lankėmės Ukrainos dronų gamykloje ir galėjome savo akimis įsitikinti, kaip jie veikia ir kodėl Kryme rūkyti gali būti dar pavojingiau. Poreikis suderintas su Ukrainos žvalgybos (GUR) vadovais.

Dviguba nauda - paremsim mūsų artimiausio sąjungininko – Lenkijos gamintoją, o Ukrainos dronams išleisti pinigai prisidės prie Ukrainos ekonomikos. 

Už 4 milijonus eurų mes galim nupirkti apie 80 tokių dronų, už 5 milijonus išeitų visas 100. O tai jau tikrai būtų: 
Legion of Boom. 100 smūgių iš dangaus. Ugnis, dūmai, degantys tankai, griūvantys tiltai ir panikuojantys rašistai. 

Visi žinom, ką daryti – mums reikia maksimalaus įsitraukimo. Bayraktarui metėsi daugiau kaip 200 000 žmonių. Padarykim, kad Legione būtų ne mažiau. 
1) Perveskit pinigus. Jei galit – penkis, penkiasdešimt ar penkis tūkstančius. Kiekvienas euras yra svarbus. 
2) Pasidalinkit kvietimu stoti į Legion of Boom savo socialiniuose tinkluose. Postinkit pavedimų kopijas. Naudokit heštegus: #LegionOfBoom, #ArmUkrainenow
3) Norėčiau, kad ir šito įrašo būtų tiek share, kiek bus laikų. 
4) Parašykit/paskambinkit bent penkiems draugams ir pakvieskit juos prisidėti.  
Tapkit Legiono dalimi ir padovanokit geriausią dovaną Ukrainai nuo Lietuvos ir viso pasaulio žmonių 

Speciali sąskaita:
Gavėjas: Všį Laisvės TV 
Sąskaitos numeris: LT167300010156927144, Swedbank
SWIFT: HABALT22
Paskirtis: Legion 

Patogesniam pavedimui sąskaitos rekvizitai yra įrašo komentaruose! 
Greitesniam kopijavimui: https://anotepad.com/notes/6q7p27ew 

Paypal: gabija@laisves.tv   
(tai oficiali Laisvės TV sąskaita ir mūsų direktorės Gabijos Milašiūtės el.paštas)
Info įmonėms, kurios nori prisidėti prie Legiono: 
- Jei parama neviršija 1500 eurų, paramos sutarties NEREIKIA 
- Jei viršija, sutartis reikalinga. Paramą galite pervesti, po to parašyti zivile@laisves.tv, visas paramos sutartis tvarkysim nuo 0823. 

Visus atnaujinimus sekite čia. Vakare turėsim mano Facebook Live ir aptarsim pirmąsias akcijos valandas. 

Prisidėkit dabar ir kas žino – gal vienas iš mūsų Warmate ar Topazų atskris ir iki Krymo tilto. Su Ukraina iki pergalės! 

Angliška versija pasidalijimui – netrukus. 

Atnaujinta: 
0816 Pradžia
12:35 per pirmas 35 minutes jau turim 55 000 eurų.
13:00 Turim 83 000 eurų
14:00 Turim 157 000 eurų
15:00 Turim 210 000 eurų
16:00 Turim 260 000 eurų
18:20  Turim 360 000 eurų
Paskutinis atnaujinimas prieš naktį - 480 000 eurų
0817 Antrą dieną pradedam su 510 000 eurų
0817 18:00 Turime labai smagią 666 000 eurų sumą
0818 8:00 Turime 751 000 eurų
0818 13:00 Turime 802 000 eurų
0819 09:30 Turime 895 000 eurų
0819 13:00 Turime 900 000 eurų
0819 14:00 960 000 eurų. Turėsim šiandien milijoną!
8:51 PM · 2022 08 19    1 000 000 euro reached!
Šeštadienis 8:30 turim    1 020 000 eurų
Sekmadienis 10 valanda 1 054 000 eurų
Pirmadienis  0822           1 121 000 eurų
 Antradienis  0823          1 208 000 eurų


Jūs galite nusipirkti mus! 


Skelbiame aukcioną: mes atvažiuosime į jūsų ofisą, miesto sale, namus, miegamąjį, palapinę  ar valtį bet kurioje Lietuvos vietoje suderintu laiku ir papasakosime smagių kelionių istorijų, pabendrausime bei atsivešime dovanų. Laimės tie, kas pasiūlys didžiausią kainą! 

Pinigus reikės pervesti akcijai “Legion Of Boom” kuri renka kamikadzių dronų legioną Ukrainai dovanų Nepriklausomybės dienos proga! 
Daugiau informacijos apie idėją ir veiksmą Andrius Tapinas paskyroje
Aukciono pabaiga – rytoj, rugpjūčio 19 dieną, vidurdienį
Pradinė kaina 100 EUR.

Bendrovė Nortus nusipirko Starkaus & Radzevičiaus kelionės abu veikėjus už 8000 eurų ir jau pervedė juos į "Legion of Boom" sąskaitą.
Tačiau jie nusprendė Martyno ir Vytaro susitikimą/paskaitą/vakarėlį padovanoti tiems, kam to labiau reikia.
Pasiūlykite komentaruose ne pelno siekiančią įstaigą ar kolektyvą, kuriuos tokia dovana tikrai pradžiugintų ir Nortus pasirinks.








Легион Бума - вперед! Цель - 5 млн евро до покупки 24/8 100 дронов-камикадзе Warmate/Topaz для Украины

Мы собираем средства на 100 дронов-камикадзе производства Польши (Warmate) и Украины (Topaz). Они привозят от 5 до 12 кг взрывчатки и взрывают рузовские вещи - танки, командные пункты, даже мосты и аэропорты. Станьте частью Legion of Boom

Bank transfer: 
Receiver: Laisves TV 
IBAN: LT167300010156927144, Swedbank
SWIFT: HABALT22
For: Legion of Boom

Paypal: gabija@laisves.tv 
(this is official email of our CEO Gabija Milasiute). Its 100% reliable.

Komentarų nėra: