«Если мы позволим расчленить Украину, будет ли обеспечена независимость любой из стран?»

Байден на Генассамблее ООН призвал противостоять российской агрессии

ketvirtadienis, gruodžio 17, 2015

Nostredame'o prognozės 2016 metams

Kiti metai, pasak Michelio de Nostredame'o, bus ne geresni už šiuos. Jis įspėja apie įvairias kataklizmas, kurios supurtys žmoniją. Pranašautojas kalba apie apsigimusio naujagimio, kaip viso kas bloga ženklo, gimimą. O pradžia bus Rytuose. Žmonės su turbanais pradės žiaurų, kruviną karą. Jis bus toks siaubingas, kad kitos šalys negalės likti nuošalyje. Į šią kampaniją įsitrauks daugiau nei dešimt valstybių. 

2016-ieji yra Ugninės Beždžionės metai. Michelis de Nostredame'as išpranašavo masinį žmonių persikraustymą į Šiaurę. Jų bėgimą sukėlė ugnies spinduliai. Kai kurie mano, kad tai gali būti cheminio ginklo panaudojimo padariniai. Tačiau pats blogiausias dalykas laukia vėliau. Metų pabaigoje nutiks tai, kas baigsis konfliktu tarp krikščioniško ir islamo pasaulių. Dėl to kilęs karas truks 30 metų. Pasibaigus jam liks tik vienas tikėjimas.

Deja, nelaimės, laukiančios žmonių 2016 metais, neapsiribos kariniais veiksmais. Net gamta stos prieš mus. Amerika neteks vieno iš savo miestų, kuris patirs labai stiprų tornadą. Rusijoje siautės gaisrai, kurie sunaikins labai daug miškų. Užgesinti juos pavyks tik rudenį. Čekija, Vengrija, Didžioji Britanija ir Italija neteks dalies savo teritorijų. Jos paskęs po vandeniu dėl neregėtų liūčių, kurios sukels potvynius...

Pasak Karlo Jasperso, „bet kokios prognozės prasmė – supažindinti mus su galimybių sfera, atverti tolimus horizontus ir sustiprinti laisvės pojūtį galimybių suvokimu“.

5braskes.lt

Komentarų nėra: