«Если мы позволим расчленить Украину, будет ли обеспечена независимость любой из стран?»

Байден на Генассамблее ООН призвал противостоять российской агрессии

pirmadienis, gruodžio 28, 2015

Kas laukia Lietuvos, kaip keisis Lietuvos ekonominė situacija?

TV antena

Apie tai, kas laukia Lietuvos sulaukus pabėgelių ir kaip keisis Lietuvos ekonominė situacija papasakojo būrėja Vaiva Budraitytė.

 „Sudėtingiausias laikas šiais metais Lietuvai buvo tuomet, kai valdžia nusprendė įvežti imigrantus. Tokiai mažai valstybei tai yra genocidas.

Dar vienas labai pavojingas etapas ir šiems, ir ateinantiems metams yra Naujųjų metų sandūra.

Mes su vyru sudarydami prognozes tik perspėjame apie nemalonius laikus ir visada pabrėžiame, kad Dalia Grybauskaitė būtinai viską padarys, kad išsuktų mus iš didelių nelaimių ir galimų okupacijų, ir ką bekalbėtų NATO generolai mums yra dzin, vis tiek Marijos žemėje bus gerai.


O jau nuo 2017 metų Europoje mes būsime patys šviesiausi, protingiausi, talentingiausi, nes vieninteliai pasaulyje turime baltų geną ir tai duos pasiekimus, nes mes esame labai dvasingi.

Paprasti žmonės 2016 metais Lietuvoje jausis geriau, bet sudėtingiausia bus politikams. Klausimas, ar okupuos mus, ar neokupuos kamuos visus ateinančius metus. Visus metus tam tikrais tarpais bus tai lengviau, tai sunkiau. Lietuvai smegduobė turėtų būti rugpjūtį-rugsėjį. Tuos smegduobės gali būti susijusios su rinkimais.

Politikai puls vienas kitą, pils purvą, todėl tarp jų vyks vidinis karas. Taip pat karas gali kilti tarp politikų ir jų demaskuotojų. Lietuvos juodasis mėnulis yra skorpione ir tai yra labai baisu, nes skorpiono ženklui priklauso musulmonai. Ir juodasis mėnulis yra tragedija Lietuvai.

Nuo birželio mes jau turėsime pirmus incidentus ir pirmąsias nelaimes, susijusias su pabėgėliais. Noriu perspėti visus Lietuvos žmones per šių Naujųjų metų šventimą negerti, nekvailioti, nes šiais metais yra padidinta nelaimių rizika.

Paprastiems žmonėms ekonomiškai metai bus geresni, jie jaus didesnį priteklių, pinigėliai užsilaikys ilgiau ir valiutos keitimo stresas jau praeis. Šie metai bus stebuklingi tuo, kad seksis ir „trintukams“, plevėsoms, o ne vien daug dirbantiems.“ – teigė būrėja.

Veidotyrininkė Eglė Pelienė atskleidė, kas yra užkoduota Dalios Grybauskaitės bei Algirdo Butkevičiaus veiduose. „Dalia Grybauskaitė yra labai dominuojanti asmenybė. Ją perkalbėti, pakeisti jos nuomonę yra labai sunku.

Kartais jos įsitikinimai yra absoliutūs ir tiesiog nediskutuotini. Visa tai matosi iš plataus žandikaulio. Jeigu šita asmenybė pajaučia bent minimalų spaudimą, jos pasipriešinimas gali būti net neracionalus. Štai todėl dažnai keičiasi ir patarėjų komanda. Ji yra ypatingai impulsyvi, temperamentinga. Prezidentė streso būsenoje nesivaldo.

Kuo daugiau streso, tuo daugiau keistų reakcijų mes susilaukiame. Ji yra personali, emocionali, todėl ji turi labai stiprų šarvą, kad viso to neparodytų. Mes turime stebėti situaciją, ar prezidentė nepavargs, nes ji turi labai daug demonstratyvumo. Kai impulsyvių pareiškimų bus mažiau, saugiau jausis ir žmonės.“

„Na, o Algirdas Butkevičius yra ypatingai ryžtingas, valingas, dominuojantis žmogus. Jis puikiai galėtų dirbti pilkojo kardinolo pozicijoje. Jis yra diplomatiškas, struktūros žmogus. Kartais jos sprendimai gali būti nestandartiniai.

Kartais jis mažiau gilinasi į detales, bet aiškiai mato pilną vaizdą. Jo didelė nosis ir jos bukas galas rodo didelį optimizmą. Jis nėra perdėtas, šis žmogus iš prigimties yra optimistas, kuris stengsis labiau pastebėti pilną stiklinę, negu tuščią. Jis fantastiškai gaudo informaciją. Girdi, supranta, suvokia tarp eilučių, labai analitiškas. Iš prigimties jis yra ramus, tvirtos nervų sistemos, puikiai jaučiasi streso būsenoje“, – žiūrėdama į nuotraukas dėstė veidotyrininkė.

pagal lt/tv-antena

Komentarų nėra: