«Если мы позволим расчленить Украину, будет ли обеспечена независимость любой из стран?»

Байден на Генассамблее ООН призвал противостоять российской агрессии

sekmadienis, vasario 24, 2008

pirmos pėdos

Staiga Lietuvoje vėl pašalo ir iškrito sniegas. Dievas įvykdė metinę kvotą ir atėjusi į sustojimo aikštelę pamačiau, kad palikau pirmus pėdsakus. Kitą dieną pamačiau, kad pirmas nuėjo žmogus su viena koja ir ramentu. Kur tokiam ankstume skubėjo tas žmogus? Gal tik kelis kartus gyvenimas buvo privertęs mane pasinaudoti pirmu autobuso ar troleibuso reisu. Vilniuje jis važiuoja apie 4.30.

Girdėjau tokį pamąstymą - 8 val. dirbi, 8 val. miegi, ką veiki dar 8 val. Dabar jau žinau, kad iš tų likusių 8 val. dar 1 val. priklauso darbui, tai kelionė pirmyn ir atgal, na, o apsipirkimus ir valdiškų įstaigų lankymą galima priskirti savam laikui, dar būtų vidutiniškai gal po valandą per dieną. Tai 8 val. laikas sumažėja 2 valandom, namie gamini maistą, skalbimas, dušas ir kompas :). Kiek gi to laiko belieka, nes reikia atsipalaiduoti. Bet aš nutariau, kad galiu dar padirbėti 2,30 valandos, kadangi tai netolimas darbas, tai kelionei nesugaištu, bet pusvalandis kažkur dingsta, nes reikia persiorientuoti prie kitokio darbo ir "nubanguoti". Nežinau, bet kaip bekalkuliuoji, sau laiko lieka labai nedaug, gal 2-3 valandos.

1 komentaras:

Lina rašė...

O pas mus Airijoje, toje, kur Vakaruose, vidutiniskai kelionei i darba zmones sugaista 2.23 val kasdien. t.y 3 sav per metus. kaip mano bendradarbis pastebejo, mes daugiau laiko praleidziame vykdami i darba nei atostogaudami. O del laiko, tai tiesa, laiko yra, tik reikia ji pastrateguoti :)