«Если мы позволим расчленить Украину, будет ли обеспечена независимость любой из стран?»

Байден на Генассамблее ООН призвал противостоять российской агрессии

antradienis, lapkričio 17, 2015

Pagal Rytų horoskopą Naujieji metai prasideda 2016 metų vasario 8 dieną

...ateinantys metai bus finansiškai sėkmingi ir tiems, kurie kruopščiai ir iš anksto apgalvos savo veiksmus, nepasiduos kitų įtakai bei pagundai greitai ir daug užsidirbti pinigų.

Tuo tarpu geopolitikos klausimai 2016 metais kels nemažai rūpesčių ir galvosopio. Metų pradžioje tikėtini staigūs ir nelaukti aukštų politikos veikėjų postų pokyčiai, režimų žlugimas ir kardinalūs pokyčiai ne tik Rytų, bet ir Vakarų Europos šalyse. „Reikia pasakyti, kad visos tos permainos ir konfliktai daugiau palies vidaus politikos reikalus, nei tarpvalstybinius santykius. Kai kurių valstybių vidaus konfliktai pasieks labai aukštą įtampą, bet tuo pačiu suteiks galimybę ne vienos šalies Vyriausybei priimti teisingą sprendimą, kaip pagerinti savo piliečių saugumą ir gerbūvį“, - sakė pašnekovė. Anot jos, antroji metų pusė turėtų būti labiau subalansuota ir stabili. Tiesa, su sąlyga, jei valdžios pasimokys iš klaidų ir padarys teisingas išvadas.

Gali būti priimta nemažai neapgalvotų sprendimų

 2016 metai, pagal Rytų horoskopą, Ugninės Beždžionės metai. Tai reiškia, kad ateinančiais metais  vis dėlto turėtų būti priimta daugiau teisingų sprendimų ar išmintingai pasielgta nei priešingai. „Ugninės Beždžionės sėkmė pirmiausiai laukia žmonių, dirbančių intelektualinėje, kūrybinėje sferoje, nepriklausomai nuo jų Zodiako ženklo“, - teigė astrologė. Mat, anot jos, Rytų horoskopas pabrėžia išsiskiriančią iš kitų Beždžionės valią, protą ir išmintį. Bet tuo pačiu Beždžionė gali būti ir pavojinga bei kelti aplinkinių baimę. 

Žinia, Beždžionė reaguoja žaibiškai, juda greitai, veržliai ir energingai. Nusitaikiusi į auką, strimgalviais puola ją. Taip neretai atsitinka tiems, kurie mėgina įkelti koją į Beždžionės teritoriją. Be to, jos būna gudrios ir klastingos. Todėl dėl jų padaryto poveikio, tikėtina, pirmiausiai išsiblaškiusių ar tiesiog žioplų žmonių laukia bėdos ir dideli nemalonumai priėmus skubotus, nemotyvuotus sprendimus. Greičiausiai būtent dėl Beždžionės įtakos 2016  metais gali būti priimta ir neapgalvotų, spontaniškų sprendimų, kurių rezultatas - vien nusivylimai ir piniginiai nuostoliai.

Kalbant apie kitas Beždžionės savybes, ji būna ne tik uždara, paslaptinga bet ir ganėtinai rami būtybė. „Taigi, ateinančiais metais nereikėtų per daug tikėtis audringų ir sentimentalių meilės romanų. Žvelgiant iš kitos pusės, 2016 metais netrūks romantiškų pažinčių, kurių tikslas – sukurti tvirtą šeimą. Todėl, tikėtina, pažintys bus ilgalaikės, rimtos. Ir jūs su savo partneriu ar partnere sieksite oficialiai įforminti santykius, užsimezgusius tarp jūsų“, - teigė L.Muravjova.  Pašnekovės tvirtinimu, o beieškantiems vien meilės nuotykių ir pramogų, 2016-ieji – Beždžionės metai ne jiems. Pagal Rytų horoskopą Naujieji metai prasideda   2016 metų vasario 8 dieną.

Geopolitikoje laukiama nemažai rūpesčių ir galvosopio

Užtat 2016-ieji - Beždžionės metai bus kaip niekada sėkmingi tyrinėjantiems įvairias mokslo sritis, atliekantiems mokslinius eksperimentus ir užsiimantiems saviraiškos tobulinimu. „Jei jūsų įmonės veiklos pagrindas - naujosios technologijos, jų kūrimas ir įgyvendinimas, tai  2016 metais jums pavyks sėkmingai įgyvendinti ne vieną projektą šioje sferoje. Ir be jokios abejonės, tai jums atneš nemažai pinigų“, - tvirtino astrologė. Anot jos, ateinantys metai bus finansiškai sėkmingi ir tiems, kurie kruopščiai ir iš anksto apgalvos savo veiksmus, nepasiduos kitų įtakai bei pagundai greitai ir daug užsidirbti pinigų.

Tuo tarpu geopolitikos klausimai 2016 metais kels nemažai rūpesčių ir galvosopio. Metų pradžioje tikėtini staigūs ir nelaukti aukštų politikos veikėjų postų pokyčiai, režimų žlugimas ir kardinalūs pokyčiai ne tik Rytų, bet ir Vakarų Europos šalyse. „Reikia pasakyti, kad visos tos permainos ir konfliktai daugiau palies vidaus politikos reikalus, nei tarpvalstybinius santykius. Kai kurių valstybių vidaus konfliktai pasieks labai aukštą įtampą, bet tuo pačiu suteiks galimybę ne vienos šalies Vyriausybei priimti teisingą sprendimą, kaip pagerinti savo piliečių saugumą ir gerbūvį“, - sakė pašnekovė. Anot jos, antroji metų pusė turėtų būti labiau subalansuota ir stabili. Tiesa, su sąlyga, jei valdžios pasimokys iš klaidų ir padarys teisingas išvadas.

Deja, bet  2016 - Ugninės Beždžionės metais ir gamtoje bus neramu: potvynių, žemės drebėjimų, cunamių, miškų gaisrų labiau galima tikėtis antrame metų pusmetyje. „Gamtos kataklizmų, anomalijų ir stichijų milžiniška jėga atneš žmonėms nelaimių ir kančių. Žiema bus neįprastai šalta ir sunki. Įdomu tai, kad speiguota žiema laukia ne tiek Rytų Europos šiauriniuose miestuose gyvenančių žmonių, o Vakarų Europoje – Vokietijoje, Anglijoje, Lenkijoje.

Kita ne mažiau svarbi problema Ugninės Beždžionės metais - rūpinimasis savo sveikata. Astrologės įsitikinimu, būtent ateinantys metai, kaip nei vieni kiti, tinka išsivalyti organizmą ir atsikratyti įsisenėjusių, chroniškų ligų. „Bet tą reikia padaryti ne kuriam nors konkrečiam žmogui ar Zodiako ženklo atstovui. Rūpinimasis savo sveikata taps visos Europos problema, nes pabėgėlių srautai atveš ne vieną sunkią (o gal net mirtiną) užkrečiamą ligą“, - tvirtino L.Muravjova.

Neištikimų žmonių tykos bausmės

Užtat didesnės sėkmės 2016-iais, Beždžionės metais gali tikėtis žmonės, nebijantys permainų savo gyvenime. Tai yra, kurie gali be ilgų svarstymų pakeisti darbą arba gyvenamąją vietą, imtis naujo verslo ir viską pradėti iš pradžių. Mokėjimas prisitaikyti prie greitai besikeičiančių sąlygų ir savarankiškai priimti sprendimus, daryti aplinkiniams įtaką ir tuo pačiu pačiam nepasiduoti kitų spaudimui. Sugebėjimas diplomatiškai konkuruoti.

Lankstumo, miklumo, operatyvumo demonstravimas  – šios pagrindinės savybės ir lems jūsų sėkmę ateinančiais metais. Tiesa, anot astrologijos specialistės, konkurencija, lenktyniavimas  turėtų pasireikšti ne tik darbo sferoje, bet ir kasdieniniame gyvenime bei meilėje. Užkariaujant patinkančio žmogaus dėmesį ir siekiant jo palankumo bei meilės, svarbu sugebėti teisingai įvertinti situaciją: reikalui esant parodyti iniciatyvą arba priešingai - kuriam laikui atsitraukti. Beje, savo dėmesį reikėtų skirti ne tik santykiuose su mylimaisiais arba artimu žmogumi, bet ir užmezgant draugiškus santykius. „Ugninė Beždžionė nepaprastai pavydi, todėl, jei patelė sugalvotų pasukti „į kairę“, ji akimirksniu pultų ir įkąstų be jokio gailesčio. 

Tas pats laukia ir žmonių. Jei būsite neatsakingi, nesilaikysite duotų įsipareigojimų, tai yra, būsite neištikimi savo antrosioms pusėms, kaip mat būsite nubausti Ugninės Beždžionės, kad net nesuspėsite tai suprasti“, - įspėjo astrologė.

Užtat 2016 metais itin didelio Ugninės Beždžionės palankumo gali tikėtis kūrybiniai žmonės: poetai, dailininkai, muzikantai, filmų kūrėjai, rašytojai. Net ir tuo atveju, jei esate dar tik pačioje savo kūrybinio kelio pradžioje. „Jūs turite puikių galimybių ateinančiais metais pasiekti pripažinimo ir būti įžymiam“, - tvirtino astrologė. 

Be to, anot jos, 2016 metų pabaigoje gali atsirasti nauji finansavimo šaltiniai arba naujo verslo kryptys ar verslo partneriai, kuriais galima bus pasitikėti. Tiesa, vyresnioji karta bus priversta užleisti savo pozicijas jauniems žmonėms. Tiek darbo, tiek ir kitoses veiklos sferose. Užtat šeiminiame gyvenime sumažės priešiškumas, agresyvumas partnerių atžvilgiu. Tarpusavio  santykiai labiau bus grindžiami abipusiu sutarimu ir santarve.

Turėtų įsiviešpatauti ramybė. „Tačiau ne tik būkite budrūs ir saugokitės apgavikų, sukčių, aferistų, bet ir patys nieko neapgaudinėkite, negudraukite  ir nesukčiaukite. Nes bumerangas šimtu procentų apsisuks kitu galu ir smogs jums su kaupu“,- įspėjo astrologė.
astrologė Liudmila Muravjova


Komentarų nėra: