«Если мы позволим расчленить Украину, будет ли обеспечена независимость любой из стран?»

Байден на Генассамблее ООН призвал противостоять российской агрессии

trečiadienis, lapkričio 18, 2015

Jūs būsite sekantys!


Taisyklinga anglų kalba parašytame tekste deklaruojama, kad laišką rašo „Alacho kariai“: „Mes apsaugosime islamo pasaulį nuo NATO bombų. Mūsų taikinys yra NATO kariai ir tie, kurie juos remia. Jei jūs palaikote NATO žudikus, jūs būsite sekantys!“.
Paaiškėjo, kad tokio turinio laiškai tuo pačiu metu elektroniniu paštu pasiekė ir Šiaulių miesto savivaldybę bei Šiaulių oro uostą.
Mūsų taikinys yra NATO


Dešimtys Latvijos ir Lenkijos piliečių yra užverbuoti ir tarnauja „Islamo valstybei“ (IS) Sirijoje. Tai oficialūs skaičiai, kuriuos turi Lietuvos saugumo tarnybos, tačiau užverbuotų kaimyninių šalių piliečių gali būti ir daugiau. Duomenų apie ISIS užverbuotus lietuvius – nėra. 
„Latvijoje ir Lenkijoje yra šiandien žmonių, kurie kariauja „Islamo valstybei“. Skaičiai nėra tokie dideli palyginus su Rusija, Prancūzija, Vokietija ar Belgija. Bet pas mūsų kaimynus tokių yra.
„Islamo valstybė“ verbuoja Latvijos ir Lenkijos gyventojus

Keturių minučių vaizdo įraše, kuris internete išplatintas antradienį, matyti 60 šalių vėliavos. Anot teroristų, jos visos yra globalios koalicijos prieš „Islamo valstybę“ dalis.


Komentarų nėra: