«Если мы позволим расчленить Украину, будет ли обеспечена независимость любой из стран?»

Байден на Генассамблее ООН призвал противостоять российской агрессии

sekmadienis, rugsėjo 20, 2015

Kosmoso katostrofos. didysis tautų kraustymasis, arba pabaigos pradžia


Kosmoso katostrofos. didysis tautų kraustymasis, arba pabaigos pradžia




"Dabar stojosi postdemokratinė, Užtemimo epocha. Mulkinti žmones. Pažinimas niekam nebereikalingas. Informacija, įteigianti pasaulio modelius – priemonė. Tikslas – pasinaudoti demokratija. Sukurti mažumos manipuliuojamą visuomenę. Pastatytą ant laisvės imitacijų ir visuomenės supriešinimo.
...
Tai galios per amžius, jei netyčia nesugriaus naujai iškepti, mieli ir visų mylimi barbarai. Ar nebus sunaikinta ūmios kokio valdžios idioto beprotystės. Technologijos pavers privatumą praktiškai nebeįmanomu. Atsiras seniai laukta absoliučios kontrolės asmeniui galimybė. Kuria bus visuotinai naudojamasi. Niekam apie tai nežinant, aišku.
...

Šito nepakeisi. Gali susikurti savo pasaulį. Mažą, tragiškai gražų. Pilną šilumos ir pasitikėjimo. Jame apsigyventi su tais, kuriuos myli. Susiekti su kitais panašiais pasauliais. Juoktis iš to, kas neįveikiamai kvaila. Ir gyventi Mažojo Princo gyvenimus. Pasiimti gabalėlį laimės kelionėj iš tamsos į tamsą"
mazojo princo gyvenimai uztemimo epochoje


„Naivi ir neaiški Vokietijos kanclerės A.Merkel politika pastatė ant kortos visos ES ateitį“, – rašo „Daily Mail“.


"V.Putinas teikė gyvybiškai svarbų palaikymą B.al Assadui, kai jo šalyje įsiplieskė sukilimas prieš Damasko režimą, peraugęs į žiaurų pilietinį karą, nusinešusį apie 240 tūkst. žmonių gyvybių, ir 4 mln. gyventojų privertusį palikti savo namus.

Tačiau Maskva taip pat stengėsi vaizduoti B.al Assado armiją kaip jėgą, kovojančią su islamistų sukilėliais, tarp jų ir su „Islamo valstybe“.

Tuo tarpu Vašingtonas ir Europos valstybės laiko B.al Assadą atstumtuoju, kuriam tenka kaltė dėl chaoso Sirijoje ir IS suklestėjimo.

Kita vertus, Vakarų pastangos įveikti „Islamo valstybę“ nebuvo sėkmingos, o nuosaikioji Sirijos opozicija pralaimi radikalioms grupuotėms, todėl Baltieji rūmai gali tikėtis įtraukti Rusiją į šią kovą."


Ši savaitė ragins atsisukti į šeimą, puoselėti, kurti namus ir tarpusavio santykius. Iki pilno Mėnulio užtemimo 28 d. būtina baigti pradėtus darbus, stiprinti gražius draugystės ir meilės ryšius.
Tai laikas, kai suvoksime, kad ne pinigais ir turtu laimė matuojama, o širdies gerumu ir gebėjimu savo partneriui būti ne našta, o parama visose gyvenimo situacijose. Atraskite gyvenimo džiaugsmą kiekvienoje akimirkoje, būkite pasirengę pokyčiams ir dažniau pagalvokite, ką galima padaryti, kad diena būtų sėkmingesnė ne tik mums patiems, bet ir šalia mūsų esantiems. Seksis linkusiems padėti, pasirūpinti artimaisiais, bei sugebantiems įžvelgti situacijose įvykių priežastis, ne vien tvarkytis su pasekmėmis. Šviesios jums savaitės!
rugsejo 21-27 d artejantis menulio uztemimas ramybes-nezada.


Tiesiog eilutės iš evangelijos...


"New Delhi: A meteorites collide with Earth anticipates that has worried the scientific world. Professor Robert Walsh says that an asteroid collided with Earth next week, which could make life on earth will end. Walsh says that the fate of dinosaurs, humans can also be used. It is not likely that this is the future. Walsh said 22 to 28 September, a meteorite crashed into the earth can.

According to him the plagues so many on our planet is falling apart. These meteor hit the earth, earthquakes, tsunamis, etc. However, NASA says that a meteorite falling to earth in the future have not found any indication. A NASA spokesman said that NASA is not aware of any asteroid or comet hitting the earth is going. The possibility of a major confrontation is extremely low.NASA are constantly monitoring the skies. On the other hand some say that if Aksprton Professor Robert true anytime between September 22 to 28, the last day of earth can be."

«Нью-Дели: метеориты ожидают столкновения с Землей, что обеспокоило научный мир. Профессор Роберт Уолш говорит, что на следующей неделе с Землей столкнется астероид, из-за чего жизнь на Земле может закончиться. Уолш говорит, что судьба динозавров, людей также может быть использован.Вряд ли, что это будущее.Уолш сказал 22 по 28 сентября метеорит врезался в землю может.

По его словам, эпидемии, столь многочисленные на нашей планете, разваливаются. Эти удары метеоритов о землю, землетрясения, цунами и т.д. Однако НАСА утверждает, что метеориты, падающие на землю в будущем, не нашли никаких указаний. Представитель НАСА сказал, что НАСА не знает о каком-либо астероиде или комете, столкнувшихся с Землей. Вероятность крупного противостояния крайне мала. НАСА постоянно следит за небом. С другой стороны, некоторые говорят, что если Акспртон профессор Роберт прав в любое время между 22 и 28 сентября, то последний день земли может быть.


Komentarų nėra: