«Если мы позволим расчленить Украину, будет ли обеспечена независимость любой из стран?»

Байден на Генассамблее ООН призвал противостоять российской агрессии

penktadienis, gegužės 02, 2014

vėl gegužio žiedai...





Огромных размеров облако – около 16 миллионов километров в поперечнике – приблизится к нашей планете где-то в середине следующего года. Так считает британский эксперт. Если его подсчеты окажутся правильными, то гибели всей Солнечной системы не удастся избежать, думает астрофизик.
zarinsk.ru

Galų gale baigėsi balandis su visais savo užtemimais, išlikome, prasidėjo gegužės šventės, Lt pirmas jubilejus ES - 10 metų, Motinos diena, Europos dienos, eisim vaišintis prie stalų Gedimino prospekte...



Karo šmėkla niekur nedingo, o pranašystės kitiems metams dar baisesnės - pavojus visai Saulės sistemai.


gyvena žmonės savo šalyje, jiems kas nors nepatinka, tai jie bando pataisyti situaciją rinkimais, protesto demonstracijomis, bet čia jie sako, kad nepatinka viskas iš esmės ir jie, kaip kitataučiai savo šaliai sako - mes pasitraukiame iš tos šalies. Tai būtų nieko baisaus, nes jiems tautiškai artima šalis net pataiso pilietybės įstatymą, kad visi tik panorėję, net ir kitų tautybių žmonės lengvai gali gauti pilietybę... Bet ne, jie sako, kad iškeliauja pasiimdami teritoriją, kurioje tuo metu gyvena. Paskui jie sako, kad yra taikūs protestuotojai.
Bet, betkoks teritorijos atidalinimas yra karas ir ar tu vyras ar moteris, tu tampi priešu parduodančiu savo šalį kitai valstybei. Ko mokėsi tie žmonės mokykloje - neaišku, bet dabartinio gėbelso-kiseliovo mokymai, kad visa tavo šalis kartu su policija, prokurotūra, geležinkelio stotimis ir kitais valstybiniais atributais tapo fašistiniais ir juos reikia užimti - buvo gerai išmokta pamoka, tik kiseliovas nieko nepasakojo apie galimas pasekmes, apie tai kalbėjo kitos televizijos, bet viskas turi savo kainą, net ir pergalė, jau nekalbant apie pralaimėjimą.


„Taikūs protestuotojai nenaudoja granatsvaidžių, – kandžiai komentavo Lietuvos ambasadorė Raimonda Murmokaitė. – Jie negrobia tarptautinių stebėtojų ir nerengia jų begėdiško demonstravimo". delfi.lt


Аркадий Бабченко: Вы ждали чего-то другого?

Всем русским "патриотам", орущим теперь про фашистов и желающим "закатать хохлов в асфальт" - вы думаете, не будет и ваших трупов?..
echo.msk.ru

Komentarų nėra: